Bestuur - SVB

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuur

Untitled-1.png

Eerste tegenstanders bekend: zo ziet de weg van Oranje richting het EK eruit

Vandaag om 14:11  Het aftellen is begonnen. Op 14 juni begint het EK met een duel tussen gastland Duitsland en Schotland. Hoe deze teams er op dit moment voor staan, gaat Oranje binnenkort van dichtbij bekijken. In maart heeft de KNVB immers twee oefenwedstrijden gepland. Tegen Duitsland en Schotland. meer »


Hoe is het nu met de spelers die afgelopen zomer zijn vertrokken uit de Eredivisie? (1)

Vandaag om 13:30  In de zomerse transferperiode kozen tientallen spelers weer voor een vertrek uit Nederland. De een was het niveau van de Eredivisie ontgroeid en vertrok naar een topcompetitie, terwijl de ander zijn geluk in een wat kleinere competitie ging beproeven. Maar hoe verging het deze Eredivisie-verlaters bij hun nieuwe clubs? Scoren ze aan de lopende band of zitten ze geregeld op de bank? Het eerste deel van een vijfdelige serie. meer »


Zirkzee en Brobbey in topvorm: Spitsenstrijd in Oranje gaat richting kookpunt

Vandaag om 10:50  Het is de afgelopen jaren bestempeld als één van de zwakst bezette posities in Oranje. De spitspositie zou de achilleshiel van dit Nederlands elftal zijn. Nadat Memphis Depay in de afgelopen periode weg viel door blessures, veranderde de eerste keuze in de punt van de aanval voor Ronald Koeman regelmatig. Nu enkele spitsen opeens in topvorm geraken, laait de discussie in de media alleen maar verder op. Wie staat er nu in de punt op het EK? meer »


Actie: naar 14 de musical over Johan Cruijff met 25 procent korting!

Gisteren om 9:00  "Elk nadeel heb zijn voordeel." Een van de bekendste uitspraken van de beste Nederlandse voetballer aller tijden. Johan Cruijff is voetbal, humor en nostalgie. Al die ingrediënten zitten in 14 de musical, een voorstelling vol verrassingen in het prachtige AFAS Theater Leusden. 14 de musical laat zien hoe Johan Cruijff, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen uitgroeide tot wereldster. Hoe zijn sportcarrière, zijn privéleven, zijn goede maar ook verkeerde keuzes in het leven én het overlijden van zijn vader hem maakten tot wie hij was. meer »


Waarom Ajax tegen Sparta met stippen op het shirt speelt in plaats van namen

9 december 2023 12:07  Ajax neemt het zaterdagavond om 18.45 uur op tegen Sparta. Op de ruggen van de spelers van Sparta is nooit een naam te lezen, maar op die van Ajax zaterdag ook niet. Check hier waarom Ajax tegen Sparta met drie stippen op de rug van het shirt speelt, in plaats van de namen. Overigens spelen ook de Ajax Vrouwen ook met de drie stippen op de rug. Zij spelen zaterdag om 14.00 uur uit tegen PSV. meer »


De zomeraanwinsten van PSV lijken stuk voor stuk voltreffers

9 december 2023 11:28  PSV lijkt afgelopen zomer uitstekende zaken te hebben gedaan op de transfermarkt. Een deel van de aanwinsten heeft zichzelf al in de basis gespeeld, het andere deel zit daar héél dicht tegenaan. In totaal gaf PSV 'maar' 53,5 miljoen euro uit aan die nieuwe spelers. ELF licht ze hieronder voor je uit. meer »


Wat zijn de scenario's van Ajax en AZ in Europa?

9 december 2023 11:05  PSV en Feyenoord zijn al zeker van hun lot: PSV overwintert in de Champions League, Feyenoord komt na de winterstop in de Europa League uit. Maar hoe zit dat met Ajax en AZ? De Amsterdammers kunnen niet meer overwinteren in de Europa League, maar nog wel in de Conference League. AZ speelt al in dat toernooi, maar is ook nog niet zeker van doorgang naar de knock-outfase. Check hier de scenario's van Ajax en AZ in Europa. meer »


Mooie winactie: Calcio, het Italiaanse voetbalwoordenboek

8 december 2023 14:00  Diffidato, marcamento a mozzafiato, respingere en Vecchia Signora. Het zijn enkele voorbeelden van de enorme hoeveelheid woorden en begrippen die terugkomen in Calcio!, het Italiaanse voetbalwoordenboek. Auteur Jarno Timmermans heeft een naslagwerk samengesteld voor de liefhebber van het Italiaanse voetbal. Sowieso voor degene die regelmatig naar het land met de vorm van een laars afreist om persoonlijk een wedstrijd mee te maken. meer »


Meer nieuws

7 december 2023 17:00 DE JUKEBOX: Carlens Arcus (Vitesse)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!