Contributiebedragen - SVB

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contributiebedragen

Contributie bij SV Besiktas

Aan het begin van elk seizoen moeten we een aantal dingen op orde hebben van de KNVB. Contributie is hier het meest belangrijke voor zowel de KNVB als de voetbalclub. Het permiteert immers (nieuwe) spelers mee te laten doen aan officiële voetbalwedstrijden.

Voor het voetbalseizoen 2020/2021 zijn aparte contributiebedragen vastgesteld voor elk leeftijdscategorie. Nadat deze betaling is voldaan, kan de lid participeren in officiële voetbalwedstrijden. Elk betalende lid wordt (her)ingeschreven bij de KNVB. Lidmaatschap van spelers worden voor elke wedstrijd door de scheidsrechter in samenwerking met de club gecontroleerd. Gevolgen voor het laten spelen van iemand die niet aan zijn contributieverplichting kan leiden tot officiële waarschuwingen en boetes van de KNVB.

Betalingen kan gedaan worden op twee manieren:

  1. Overboeking van de contributie op de rekening van SV Besiktas (NL54 RABO 0381 9744 13) onder vermelding van de naam, het team en geboortedatum van de speler.
  2. Contante betalen kunnen bij de club behandeld worden bij Kibar Hira (verenigingsdirecteur) of Bünyamin Yavuzyigitoglu (ledenadministratie).

 

Voor de volgende leeftijdscategorieën houden wij deze bedragen aan:

 

Contributie bedragen per voetbalseizoen 2020/2021
Pupillen (JO-7 t/m JO-12) €130
Junioren (JO-13 t/m JO19) €180
Senioren  €200
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!